A verseny szervezője: ARK TRON, Palics

Helyszín: Fontana étterem, Palics: Víkend telep, Palics (46.089763, 19.764715)

A rajt időpontja és helyszíne: 2013. 03. 02.  11 óra,  Palics, Férfi strand (46.092341,19.765685)

 

A verseny célja: Palics rekreatív jellegű-, sport és turisztikai rendezvényeinek gazdagítása, a rekreációs futás népszerűsitése,  a sporttal való foglalkozásra ösztönzés,  figyelem felhívása a fizikai aktivitás fontosságára, lehetőségnyújtás a futás szerelmeseinek a megmérettetésre. Külön nyomatékot helyezve az amatőr- és rekreatív futók  versenyekbe való bekapcsolására és a szabadidő egészséges, szórakoztató módon történő eltöltésére. Emellett  sportbarátságok ápolása és azok tovább bővítése, erősítése úgy hazánkban, mint a szomszédos országok futóival, a sport-kultúra szélesítése az egészséges életmódra helyezve a hangsúlyt, valamint a TRON atlétikai és rekreációs klub taglétszámának növelése.

Nevezési díj: 2013. 02. 20-ig mindkét versenyre  3000Huf,  a feltüntetett dátumot követően 4500Huf.   A rajtszámok a verseny napján vehetők át a helyszínen 8:00-10:30 óráigA tolerancia 15 perc. 10:45 órától már nem fogadják a jelentkezőket ezáltal a rajtszámok sem vehetők át. A versenyt követően a rajtszámokat vissza kell szolgáltatni, azok  a születésnapi tortára való jogosultságot biztosítják!

A www.tron.org.rs weboldalon lévő linkre kattintva érhető el a jelentkezési lap.

Kategóriák: A félmaraton: abszolút kategória, F-40, N-40, F-50, N-50, F-60 és felett, N-60 és felett. A versenyző, aki az abszolút kategóriában indul nem kap besorolást. Az élményfutamban 5 kilóméteren abszolút kategóriában indul mindenki.

Díjazás:. Az abszolút kategória első három helyezettje serleget, a kategóriák első három helyezettei pedig érmet kapnak. Minden versenyző, aki lefuttja a versenyt oklevélben részesül, amelyen fel lesz tüntetve az idő, amely alatt befejezte a versenyt. A www.tron.org.rs weboldalon közzé lesznek téve a versenyzők képei az elért eredményekkel.

Versennyel kapcsolatos általános információk:  A versenyhelyszín megközelítése ideális, ugyanis elegendő parkolóhely áll a résztvevők és kísérőik rendelkezésére, amennyiben gépkocsival érkeznének. Mindkét futam 11 órakor rajtol Palicson a férfi strand sétányáról. A kijelölt pálya teljes hosszán rendészek ügyelnek a biztonságra, a pálya egy része le lesz zárva a forgalom elöl. A résztvevők fizikai jólétéről orvosi személyzet gondoskodik. Minden versenyző a saját felelősségére vesz részt a versenyen, amelyről annak kezdete előtt ad nyilatkozatot. A 18 évnél fiatalabb részvevők szülői- vagy edzői engedéllyel versenyezhetnek. A félmaraton időhatára 150, a 5 kilóméteres futásé pedig 40 perc.

További információk: A verseny előtti gyülekezés, a rajtszámok kiosztása, az átöltözés, ebéd, a díjkiosztó és egyebek a víkend telepen lévő Fontana étteremben lesz. A rajt és a cél a korábbi évekhez hasonlóan a férfi strandról indul és oda érkeznik. A Fontana étterem és a verseny rajtja közti távolság mindössze 400 méter. A felesleges sorbanállás megelőzése érdekében idejekorán jelezze részvételét a versenyen. A rajtcsomag tartalma: rajtszám, póló, viz, coca-cola vagy sör /választás szerint/, Natural blok müzliszelet és némi reklámanyag. A verseny után minden résztvevő babfőzelékre és születésnapi tortára hivatalos. A díjkiosztás időpontja: 13:30 óra.

 

Klikely az alábbi linkekre ha nevezni szeretnél:

 

Nevezés a 6. szülinapi félmaratonra

 

Nevezés a SRCEF 5km. versenyre:

ˇ         POŠALJI KOMENTAR

 

ˇ         PO