undefined
 

 

Első MARATONMAN versenyünkön oda fogjuk tenni megunkat, elhiheted! Mindent megteszünk azért, hogy nevezőink és kísérőik a lehető legjobb körülmények között fussanak és szurkoljanak, a célbaérés után pedig a magyar konyha bográcsban készült remekeivel várunk és szórakoztató programokkal tesszük fejelthetetlen közös élménnyé ezt a napot.

Helyszín és időpont:

2013 április 14. vasárnap, Balatonfüred

Pálya:

A Balaton egyik legszebb helyén, kényelmes és biztonságos körülmények között teljesítheted a távot. A pálya kialakításánál az alábbi szempontokat vettük figyelembe:

·  Balatonfüred legszebb részét a Tagóre sétányt és a Vitorlás teret okvetlen érintsük!

·  A Veled érkező és Téged biztató szurkolóknak, családtagoknak ne kelljen autóba ülve követni, keresgélni, hanem a versenyközpontnál többször is találkozhassatok. Amíg Te futsz, addig őket mi szórakoztatjuk!

·  Gépjármű forgalomtól elzárt biztonságos pályán tehesd meg a távot!

Díjazás:

Egyéni kategóriánként minden dobogós érmet, oklevelet és extra tombola jegyeket kap!
Az első helyezett három, a második kettő, a harmadik plusz egy tombolát kap, mely javítja esélyét a nyereménysorsoláson.
A nyereménysorsoláson a kétszemélyes utat, vagy a sorozat végén akár a nagyértékű főnyereményt is megnyerheted! Minderről bővebb infot itt találsz!

Szórakoztató programok:

Tóth Gabi koncert, Nick Árpi kamionhúzás, Gyerekprogramok, Balatonfüredi Tánckar, kötélhúzó verseny.

Hasznos kedvezmények:

A Maratonman versenysorozat környezetbarát és nem szeretnénk feleslegesen papírt használni. A rajtcsomagodat nem szeretnénk megtömni olyan haszontalan szóróanyagokkal amik nagy része olvasatlanul kerül a szemétbe, viszont egy kupon lap formájában a tényleg hasznos kedvezményeket átadjuk neked! Akár több tízezer forintot is megspórolhatsz, többek között a következő cégek kedvezményeivel: Saucony, Nutrend. Bergmann cukrászda, Margaréta hotel, Balatontourist kemping.

Rajtszám felvétele:

Ha nem akarsz közvetlenül a verseny előtt stresszelni ezen, akkor rajtszámodat, a kuponlapot és a hozzá tartozó chipet felveheted a versenyt megelőző héten április 8. hétfőtől április 13. péntekig Budapesten a Saucony Szentendrei út 89-93. alatti boltjában. Telefon: 06-1-453-0-453, 10-18 óráig. A kuponlapon található kedvezményt is azonnal igénybe veheted és még pár jó tanácsot is begyűjthetsz mivel a boltban lévő eladók a futás igazi szakértői.

Természetesen a helyszínen is átvehető a rajtcsomag. A versenyt megelőző napon szombaton 12-18 óráig vagy a verseny napján vasárnap 8:00-10:30 –ig van rá lehetőséged Balatonfüreden a versenyközpontban.

Ha elfogadsz egy jótanácsot, akkor ne hagyd a rajtszám felvételét az utolsó pillanatra. A rajt előtti órát már inkább bemelegítéssel vagy ráhangolódással érdemes eltöltened. Vedd fel a rajtszámod a lehető leghamarabb!

Masszázs:

A masszázs sátrakat már szombat délután illetve a rajt előtt is érdemes felkeresni, mert sport masszőreink akciós áron kinesio tapeing tapaszok felrakását is vállalják. A kinesio tapasz növeli a teljesítményt, segít a regenerálódásban és kisebb sérülések gyógyítására is használható.

undefinedA tapaszolásra bejelentkezhetsz előre telefonon is. Irén: 06 30 203 5010; Orsi: 06 20 435 66 38.

A verseny napján vasárnap, az egyéni célba érkezők - érkezési sorrendben - a célterületen felállított sátorban ingyenesen vehetnek igénybe egy gyros, max. 15 perces átmozgató masszázst.

Fotózás:

A versenyen profi fotósok dolgoznak. Ahol a CSÍZ feliratot látod a betonon, okvetlenül számolj vele, hogy a kamerák kereszttüzébe kerültél! A rólad készült képeket megtekintheted a rendezvényfotózás.hu oldalon ahol a neked tetsző képek megvásárolhatók. A nevezők és a rendezvény látogatói elfogadják, hogy fotó vagy videó készülhet róluk, mely publikálásra kerülhet.

Versenyközpont és parkolás:

A balatonfüredi Vitorlás téren kerül kiépítésre a versenyközpont, a rajtzóna, a célterület és a nagyszínpad. Itt találhatók majd az öltöző sátrak és mobil WC-k is. A versenyközponttól 200 méterre található parkolót a versenyzők díjmentesen használhatják. A parkoló nem őrzött, az ott hagyott kocsikért felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.