IX. Tárnoki Tófutás

2013. 05. 12. vasárnap

VERSENYKIÍRÁS

                      On-Line nevezés

Verseny célja:

Az egészséges életmód és a sport népszerűsítése a futás által, természeti értékeink megismertetése

A verseny rendezője:

Tárnok Sprint Sportegyesület - Klemné Zabó Ágnes (30-2229246), Huszár Andrea (20-4321498)

A versenyközpont:

Tárnok, Egészségház (2461. Tárnok, Rákóczi Ferenc út 83.)

A verseny résztvevői:

A versenyen bárki elindulhat, aki nevezett, rajtszámmal és időmérő chippel rendelkezik. Kérjük, hogy mindenki az edzettségi szintjének megfelelő távon induljon.

Versenyszámok/Időrend:

8.00-tól Nevezés, rajtszám és chipátvétel

9.30 – Közös bemelegítés (TárnokFit Kardio Fitness és Aerobik Központ részvételével)

10.00 – 2,7km futás RAJT – On-line nevezés

10.30 – ovis futás: kb. 300m füves focipályán, kedvcsináló minden gyerkőcnek,szülők is bátran futhatnak. Sem előzetes, sem helyszíni nevezést nem igényel  

11.00 – 6,5km illetve 13 km RAJT –  On-line nevezés                                                                                            

Eredményhirdetés 

14.00 órakor (Egészségház előtti színpad)

Rajt/Cél, útvonal 

2,7km Rajt: Egészségház mögötti füves focipálya→Benta patak partja illetve szántóföld→Berki út előtt fordító→ugyanezen útvonalon vissza→Cél: füves focipálya

6,5km illetve 13km Rajt: Egészségház mögötti füves focipálya →Benta patak partja illetve szántóföld → Tárnoki Horgásztónál fordító→ ugyanezen útvonalon vissza→Cél: füves focipálya (a 6,5km-es futóknak 1kör, a13km-es futóknak 2kör)

Nevezési díj:

Előnevezés (banki átutalással)                          1.000 Ft/fő                                                                       Helyszíni nevezés                                                  1.500 Ft/fő                                                                       Tárnoki lakosoknak (lakcímkártyával)                500 Ft/fő                                                                       Nagycsaládosoknak                                                500Ft/fő                                                                     Spuri Futókártyával rendelkezők 20% kedvezményben részesülnek a nevezési díjból. Nevezési díj magában foglal on-line nevezési rendszer használatát, chipes időmérést, emblémázott pólót (az első 300 nevezőnek), frissítést az útvonalon és a célban (víz, banán, szőlőcukor, citrom), befutáskor gyümölcs, energiaszelet. Figyelem! A versenyen chipes (elektronikus) időmérés lesz! Cipőfűzőre rögzíthető kis műanyag készüléket a nevezéskor, rajtszámmal együtt adjuk át. A chip egyszer használatos, csak ezen a versenyen mér időt!  Célba érkezés után az erre kijelölt helyen le kell adni! A chip letéti díja 1.000,- Ft, mely a verseny végén a leadáskor visszajár!!!!!!!!!!! 

Elektronikus időmérés,on-line nevezésről többet megtudhat: www.vikingtiming.eu

Nevezés:

Előzetes nevezés:  

április1- május 5. (előnevezés a nevezési díj beérkezésekor válik érvényessé)

Átutalással a következő bankszámlára: Tárnok Sprint SE.                                         10918001-00000027-51460007     UniCredit Bank Zrt.

 

Helyszíni nevezés:

8.00 órától az adott versenyszám rajta előtt 15 percig !!!!

Egészségház, parkoló

Díjazás:

Kategóriánként és versenyszámonként az első három helyezett érmet és a helyi vállalkozók által felajánlott tárgyjutalmat kap

Egyéb információk:

A rajtszámot és a chipet a helyszínen lehet átvenni. A rajtszámot elöl, jól látható helyen kell viselni, míg a chipet a cipőfűzőbe kell rögzíteni. A célba érkezéskor a chipet azonnal le kell adni a szervezőknek, ekkor kapja vissza a versenyző az 1.000ft-os letéti díjat. Kérjük, hogy a gördülékeny nevezés és chipátvétel miatt a letéti díj összegét pontosan, lehetőleg                         1db 1.000,- Forintos formájában fizessék be.                                                                

 

A versenyen mindenki csak saját felelősségére vehet részt, az esetleges sportsérülésekért a verseny rendezői felelősséget nem vállalnak. Ajánlott a terepviszonyoknak megfelelően alaposan bemelegíteni! A helyszínen állandó orvosi ügyelet biztosított.

 

Az értéktárgyakért a rendezőség felelősséget nem vállal.

Jótékony Futás 

Idei versenyünkkel a Csemete Alapítvány szeretnénk támogatni! Kérjük, hogy akinek módja van rá, és szívesen támogatja az állami gondozásban fogyatékkal élő gyermekek sportolási és mozgási lehetőségét, az a chip kauciós díját, vagyis 1.000,- Ft-ot az erre kijelölt gyűjtőládába dobhatja! Minden adományt köszönünk!

 

Kérünk, hogy a versenyközpont területén és az útvonalon is fokozottan ügyelj a tisztaságra! Használd a kihelyezett hulladéktárolókat, és ne szórd el a szemetet! A versenyhelyszín eredeti állapotba való visszaállítása nagyon nagy feladat, köszönjük, hogy ezzel is segítetted a munkánkat! Óvjuk együtt a szép környezetet!

Támogatók:

Akik nélkül nem jönne létre ez a remek nap – Támogatóink

On-Line nevezés