Bakony Maraton és Hajag félmaraton terepfutó verseny

 

Rajt: 7:30
Maraton:
Rajt: Herend, Porcelán Manufaktúra főbejárata - Bánd - Márkó - Papod - Hárskút - Augusztin-tanya - Hajagi  szerpentin - Herend

Leírás: A 42,1 km-es terepfutó verseny során a futóknak délről kell meghódítaniuk a Veszprémi Bakony nevezetes hegycsúcsát a Papodot. Ezt követően Hárskúton keresztül, Augusztin-tanya érintésével a Hajag-nyergen át futnak le Herendre. Frissítést Márkón a Papod oldalában a Piros + és a Piros sáv jelzés találkozásánál, Hárskúton, Augusztin-tanyán, és a Hajagi szerpentinnél biztosítunk a versenyzők számára.
Rajt: Herend, Porcelán Manufaktúra főbejárata, 2013. május 19. (vasárnap) 7:30


Félmaraton rajt: 9:00

Leírás: A 21 km-es terepfutó verseny során a futók Hárskútról Augusztin-tanya érintésével felfutnak a Hajag nyeregbe, és onnan a sárga jelzésen lefutnak Herendre. Frissítést Márkón a Papod oldalában a Piros + és a Piros sáv jelzés találkozásánál, Hárskúton, Augusztin-tanyán, és a Hajagi szerpentinnél biztosítunk a versenyzők számára.
Rajt: 2013. május 19. (vasárnap) 9:00 Hárskút
Nevezés: szombaton 19:00-21:00 ill. vasárnap 6:00-7:15-ig a Herendi Művelődési Házban.
A Hajag félmaraton nevezési díja tartalmazza a Rajtból a Célba történő szállítás díját!


Jelentkezés mindkét versenyszámra: szombaton 19:00-21:00 ill. vasárnap 6:00-7:15-ig a Herendi Művelődési Házban
Cél mindkét versenyszámnak: Herend, Művelődési Ház Kossuth u. 138.

Kategóriák mindkét versenyszámban:
Férfiak:
felnőtt: 18-34 év,
szenior I. 35 – 49 év,
szenior II. 50 +

Nők:
felnőtt: 18-34 év,
szenior 35 -49 év,
szenior II. 50 +

Díjazás mindkét versenyszámban: Valamennyi a távot teljesítő versenyző egyedi emlékérmet kap. Azokban a kategóriában, amelyikbe legalább 5 előnevezés érkezik, az első három helyezettnek éremdíjazást és tárgyjutalmat biztosítunk.

Nevezési díjak mindkét versenyszámra:
Május 1-ig: 2300 Ft/fő
Május 15-ig: 2800 Ft/fő
Helyszínen: 3800 Ft/fő
A nevezési dátumnak megfelelő nevezési díjat a Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE Zirci Takarékszövetkezetnél vezetett 73900078-10009172-es bankszámlájára kérjük átutalni. Az előnevezés csak a nevezési díj beérkezésével válik érvényessé. Átutaláskor kérjük a megjegyzésnél pontosan jelezni, kinek a nevezési díja kerül befizetésre!
Lemondás esetén a már befizetett nevezési díjat nem áll módunkban visszautalni, de más személy részére át lehet ruházni a nevezést, ezt kérjük minden esetben részünkre írásban jelezni, illetve más terepfutó versenyeinken (Bakony Félmaraton, Bakony Maraton, Hajag csúcsfutás) a befizetett nevezési díj később érvényesíthető.
A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt.
Nevezési cím: tajfutas@freemail.hu
Nevezéskor kérjük megadni a pontos számlázási címet!

A versenyen SportIdent elektronikus időmérő rendszert alkalmazzuk, akinek van saját dugókája az kérjük nevezéskor a dugóka számát adja meg! Akinek nincs, annak a helyszínen biztosítunk bérleti lehetőséget 200 Ft/db áron, letétként valamilyen személyes okiratot (személyi, lakcímkártya, jogosítvány stb.) fogunk kérni, amit a célban a dugóka leadásakor adunk vissza.

További információ: Hites Viktor tajfutas@freemail.hu, mobil: 30/3476356

Együttműködő Partnereink: Zöldbolt (www.zoldbolt.hu), Herendi Majolika Gyár, Teljesítménytúrázók Társasága, Zöld Bakancs Klub


www.vbtse.hu