III. Marosmenti Félmaraton 2013.09.21.

 

Idei félmaratonunkat 2013. szeptember 21-én rendezzük meg. A félmaraton egyéni és váltó távjait idén is változatlanul elindítjuk, viszont a 10 km futás és gyalogtúra útvonalát 6 km-re rövidítjük. Ezzel biztosítunk lehetőséget a kezdő, rövidebb távokat teljesítő futótársainknak, hogy ebben a szép környezetben elindulhassanak. Sokan, akár családdal is futva, kocogva, gyalogolva, ki-ki a maga teljesítményéhez képest vállalhatja ezt a rövidebb, szép távot. Célunk hogy visszahozzuk az elfelejtett régebbi versenyek családias hangulatát és érzését. A természet által nyújtott szépségeket át kell adni a gyermekeinknek, hogy ezzel is szebbé tegyük a jövő nemzedék életét. A természet a mi örökségünk, óvni-védeni kell!

Idei évben az időmérést a székesfehérvári Viking Timing csapata végzi chiprendszerükkel, mellyel biztosítjuk a pontosabb időmérést.

Terveink szerint az első 200 beérkezőt pólóval, befutóéremmel és egy tál étellel lepjük meg.

A verseny pontosabb szervezése érdekében előnevezésre van lehetőség 2013.09.16-ig a honlapunkon feltüntetett helyen, és az alábbi linkre kattintva:Nevezés!!!

Ezzel adunk lehetőséget nektek, hogy kedvezményesebben nevezhettek versenyünkre.

Kategóriák:

§  21 km egyéni: előnevezés: 2500 Ft, helyszíni nevezés: 3000 Ft

§  21 km váltó: előnevezés 2 főre: 3000 Ft, helyszíni nevezés 2 főre: 4000 Ft

§  6 km futás: előnevezés: 1000 Ft, helyszíni nevezés: 1500 Ft

Díjazás:

21km és 6km egyéni abszolút női és férfi 1. helyezettje értékes tárgyjutalomba részesülnek
21km és a 6km egyéni abszolút női és férfi 2-3. helyezettjei részére érem kerül kiosztásra

A 21km váltófutás esetében a nő és férfi abszolút 1-3 helyezettjei kerülnek díjazásra.
(a vegyesváltó értelem szerint a férfi váltók közé került besorolásra)

Helyszíni nevezést 8.00-tól 10.30-ig adhatod le a versenyközpontban. Rajt 11.00-kor. Az összes táv teljesítőit egyszerre indítjuk el. A félmaratoni váltó tagjait busszal szállítjuk a váltóponthoz és az oda beérkező futókat visszaszállítjuk a versenyközponthoz.

A szállító busz indulását start előtt 20 perccel, 10.40 perckor legkésőbb elindítjuk!!!

A 21 km-es maratoni és váltó tagjait a célban pólóval egyedi befutó éremmel és egy tál meleg étellel várjuk. Minden célba érkezőt emléklappal ajándékozunk meg. A félmaratont és félmaratoni váltó tagjait a makói Hagymatikum fürdő várja nagy szeretettel aznapi kedvezményes belépővel.

A rövid távot teljesítők a helyszínen vehetnek étkezési jegyet egy tál meleg ételre (500 Ft).

A távolabbról érkezőknek igény szerint szállást tudunk biztosítani.

Érdeklődni: Pulitzer Kollégium (2500 Ft/fő/éj)

Cím: 6900 Makó, Posta utca 4.          Telefon:(62) 510 144

A versenyközpont és a rajt helyszíne a makói maros parti szabad strandon található.

A versenykiírásunk alján kis térképpel mutatjuk neked, hogy érhetsz el minket a helyszínen.

További információkért érdeklődj:  Erdei István:06209506283                                                            Szilágyi Lajos:   06304051848

Szeretnénk, ha minden résztvevő felejthetetlen élményekkel térne haza és jól érezné magát a családias hangulatú versenyünkön. A versenyzőknek, kísérőiknek és minden érdeklődőnek lehetősége van verseny során felfedezni helyi Maros-part adottságait: kötélpályán átlendülhetnek a Maros felett, a Lombkorona sétányon megtekinthetik fentről a táj szépségét, a Kaland-parton teljesíthetik kicsik és nagyok az akadálypályákat.

Addig is mindenkinek sikeres felkészülést!                                                                                     Idei mottónk:     A LÁBAD SZEDD, NE A GYÓGYSZERT !!!!!

Marosmenti Mocorgók Baráti köre   2013.

Kategória: EgyébMinden vélemény számít!