VERSENYEK ABC-
ÉS
IDŐRENDBEN
VERSENYSOROZATOK
SPORTTUDOMÁNY
HÍREK
FACEBOOK

Atom 100 Plusz | 2019


Feb.10.vas. KOMÉTA FARSANGI FÉLMARATON (9.) - Kaposvár - facebook ~ ATOMFUTÁS         21km. kiírás eredmények
Feb.23.szo. BODRI TRAIL 2019 Terepmaraton - Szekszárd ~ ATOMFUTÁS            14-22-30km. kiírás eredmények
Ápr.07.vas. KIKELET FÉLMARATON (9.) - Baja - R: MOGYI SE - facebook - ATOMFUTÁS       12-21km. kiírás eredmények
Ápr.14.vas. VIVICITTA FÉLMARATON (9.) - Víztorony - R: BSI ~ FÉLMARATONMÁNIA ~ ATOMFUTÁS    21km. kiírás eredmények
Ápr.14.vas. VIVICITTA FUTÁS (34.) - Margitsziget / Víztorony - R: BSI ~ ATOMFUTÁS 2019     10km. kiírás eredmények
Máj.04.szo. BORVIDÉK FÉLMARATON (10.) - Szekszárd - facebook ~ ATOMFUTÁS     1-6-11-16-22-30km. kiírás eredmények
Júl.27.szo. DESEDA 1/3-AD, 2/3-AD ÉS ÉJSZAKAI MARATON - Kaposvár, Deseda-tó ~ ATOMFUTÁS 14-28-42km. kiírás eredmények
Sze.14.szo. ATOMFUTÁS (8.) - Paks ~ ATOMFUTÁS                  5-10-16-23,4-31,6km. kiírás rajtlisták

ATOM100+ a „nagy teljesítmények találkozása”
Versenykiírás – 2019. Új

A verseny célja:
Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.- a legnagyobb teljesítményű hazai erőmű - segítségével hét futóverseny összekapcsolása, melynek össztávja is kimagasló futóteljesítményt kíván.
Az ATOM100+ célja minél több sportoló ösztönzése a kijelölt versenyeken való részvételre és azokon minél több lefutott kilométer összegyűjtésére.
Az ATOM100+ fővédnöke
Dr. Kovács Antal, olimpiai bajnok, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója, az Atomerőmű Sportegyesület elnöke
A sorozathoz tartozó önálló futóversenyek és a versenyeken beszámításra kerülő távokat lentebb találod. (A távok és azok beszámítása a versenyek megrendezésének függvényében változhat. Vagyis legkésőbb a versenyek előtt egy héttel aktualizáljuk ha szükséges.)
Díjazás: Változhat!!
ATOM 100 : 101 km teljesítéséért – egyedi tervezésű érem
ATOM 100+ : 121 km teljesítéséért – egyedi tervezésű érem és emblémázott ajándék
ATOM elit : 151 km teljesítéséért – egyedi tervezésű érem és emblémázott, az ATOM100+-tól eltérő ajándék.
Mindenki csak egy érmet kap (amit a paksi végeredményével kiérdemel).
Az ajándék a 121 kilométert és az afelettit teljesítőknek jár.
A különböző fokozatok a megadott versenyeken a meghatározott távok bármelyikével teljesíthetők. Egy versenyhelyszínen, csak egy táv (a kijelöltek közül) beszámítása lehetséges. Kivéve sz ATOMfutást, ahol még plusz a brutálATOM is teljesíthető.
A részvétel szabályai.
A díjazott távok egyikét csak a paksi versenyek valamelyikével tudod elérni.
VÁLLTOZÁS !!! Az ATOMfutás, és társ versenyek honlapján is találsz egy mezőt, amibe egy generált ATOM ID:-t tudsz beírni. (erről e-mailban, és a Facebook oldalunkon is fogsz értesítést kapni) Mindenkinek kötelessége a versenyekre való nevezéskor AZONOS adatokat megadnia (kérjük a becenevek használatának mellőzését)! A nem egyező adatközlésből eredő tévedésekből keletkező hibákért nem vállalunk felelősséget.
A paksi ATOMfutáson valamelyik táv teljesítése kötelező. Pakson lesz az ATOM 100+ eredményhirdetése.Az ajándékok kiosztása 2019-ben az ATOMfutás eredményhirdetése után lesz. Kérünk mindenkit, hogy türelmesen várja meg az ajándékok kiosztását, ugyan is az utólsó verseny, a brutálATOM zárása után tudunk csak végleges eredményt. Minden versenyhelyszínen csak a meghatározott kilométert számoljuk el (nem a futó által mért kilométert, és nem az esetleges útvonal módosításokkal megnöveltet vagy csökkentettet).

A nevezés szabályai:
A nevezés az egyes részversenyekre az adott verseny saját honlapján keresztül történik, ahol az erre a célra létrehozott ablakba egy közös ATOM ID. kell majd beírnod. . Ez már minden verseny honlapján megtalálható, kivéve a Vivicitta, mivel ők integrálják a rendszerünkben az eredményeket.
Az idei évben az ATOM100+ sorozat paksi versenyeire csak az előnevezési időszakban lehet nevezni. Helyini nevezéseket NEM fogadunk el.EZ CSAK AZOKRA VONATKOZIK? AKIA ATOM 100+ SOROZATBAN IS RÉSZT VESZNEK.
Az ATOM100+ versenysorozatra külön nem kell nevezni. Valamennyi verseny rendezője a hivatalos eredménylistáját biztosítja olyan formában az ATOMfutás nevezési rendszere számára, amelyet az ATOMfutás be tud emelni saját rendszerébe. Ezt az idei évben az Atom ID. könnyíti meg. Más versenyek eredménylistájával kapcsolatos problémákért az ATOMfutás csapata nem vállal felelősséget.
A versenyeken vitát kizáróan ellenőrizzük , hogy mindenki saját maga teljesítette -e a választott távot, ezért..... Mindenki csak a saját nevében indulhat, nincs lehetőség arra, hogy valaki más helyett teljesítsen egy adott versenyt. Ennek be nem tartása a sorozatból való kizárást vonja maga után. Az eredmények nyilvántartása:
Az ATOM100+ aktuális összetett eredménye minden lezajlott verseny után egy héttel, a www.atomfutas.hu weboldalon lesz elérhető. Itt elelenőrízheted, hogy a teljesített távod szerepel -e a listában. HA igen, nincs teendőd, ha nem, akkor pedig kérünk, hogy csak e-mailben jelezd számunkra.
Csak az atomfutas@atomfutas.hu címen, vagy a +36 30/9892645-ös telefon számon jelezheted észrevételeidet. Ellenkező esetben nem kizárt, hogy megválaszolatlan marad.
Jó felkészülést kíván az ATOM100+ szervező csapata nevében : Scheffer István
Információ: www.atomfutas.hu